جاوا اسکریپت در مرورگر شما غیرفعال است یا پشتیبانی نمی شود.

کنترل پرده

  • تاریخ درج : آذر ۱, ۱۴۰۳
  • نویسنده : شرکت آریو هوشمند رامان


با توجه پیشرفت تکنولوژی در کلیه زمینه ها، سیستم های کنترل پرده در صنعت ساختمان نیز دست خوش تغییرات گردیده است. تغییرات در یک سیستم  زمانی احساس می گردد  که سیستم های قبلی  جوابگوی نیاز های بشر امروزی مبنی بر افزایش آسایش و رفاه  نباشند. همچنین بشر به طور ذاتی علاقمند به استفاده از تجهیزات لوکس و زیبا در محیط اطراف خود می باشد، فضای خانه یک  محیط ویژه محسوب می گردد؛ چون در این فضا فقط هدف آرامش و رفاه است، زیبایی یکی از راه های رسیده به این هدف محسوب می گردد.

متناسب با تغییر ساختمان های سنتی به ساختمان های هوشمند پس همان طوری که اینک زمان کنترل دستی پنجره های اتومبیل سپری شده است زمان کنترل دستی چوب پرده ها نیز به پایان رسیده است. در سال های اخیر کنترل پرده نقش پررنگ تری در طراحی دکوراسیون ساختمان های هوشمند به خود اختصاص داده اند در واقع پرده برقی هوشمند کارکردهای زیادی در منزل دارد؛ علاوه بر زیبایی و امکان هماهنگ شدن با سایر عناصر محیط به نوعی جهت حفظ حریم شخصی خانه نیز به کار گرفته می شود.

علاوه بر این، انتخاب پرده های مناسب تا حدودی موجب صرفه جویی انرژی گرمایی در زمستان می شود و ورود گرمای بیرون به داخل خانه در فصل تابستان نیز جلوگیری می نماید و اینجاست که نقش یک سیستم هوشمند در مدیریت و استفاده راحت تر از پرده ها پر رنگ تر خواهد شد. در واقع موتور پرده هوشمند پرده ها را به صورت هوشمند با در نظر گرفتن شرایط محیطی از قبیل میزان نور محیط، دمای محیط، ساعت روز و غیره کنترل می کند.

برای مثال اگر نیاز است در هنگام ورود مهمان ها تمام پرده های ساختمانی  باز باشد و چنانچه جهت تامین نور مورد نیاز منزل، پرده ها در ساعاتی خاص می بایست جمع شوند از موتور پرده هوشمند می توان کمک گرفت. فرایند کار بسیار ساده خواهد بود به علت آن که کنترل پرده ها محدود به نوع خاص از پرده ها نیست و تمام پرده ها از هر شکل و طراحی می توانند در این دایره قرار گیرند. موتور پرده های هوشمند با توجه به دستورات شما، برنامه ها و سناریو های از پیش تعیین شده، پرده ها را کنترل می نمایند. در ادامه قصد بر آن است که دلایل افزایش استفاده از پرده های برقی هوشمند به جای پرده های برقی عادی و سنتی در صنعت ساختمان توسط پیمانکاران و ساکنین و همچنین ساختار یک پرده برقی هوشمند توضیح داده شود.

مهمترین دلایل استفاده از پرده های هوشمند در ساختمان های در حال ساخت

اگر بخواهیم مهمترین دلایل استفاده از پرده های هوشمند و کنترل پرده در ساختمان های در حال ساخت یا ساخته شده را بررسی کنیم به موارد زیر می توانیم اشاره کنیم:

برطرف نشدن نیازهای بشر

پرده های عادی قادر به برطرف کردن نیاز های زندگی بشر امروزی نبودند و همچنین با بوجود آوردن مشکلات متعدد آرامش و آسایش را از ساکنین سلب  می کردند.

در توضیح می توان گفت همه ما از پرده های سنتی استفاده کرده ایم و به خوبی معایب پرده ای سنتی را می دانیم  بعنوان مثال : پرده به سختی باز و بسته می شود و یا در هنگام باز بسته شدن در طول مسیر نیاز به افزایش نیرو از طریق دست می طلبد که گاهی موجب پاره شدن نخ میل پرده می گردد یا در وسط مسیر متوقف گردیده و به هیج وجه باز یا بسته نمی شود و در واقع پرده ما را از نور طبیعی روز محروم می کند. همچنین در طول شبانه روز  باید با وجود تمامی مشکلات گفته شده در بالا پرده ها خانه خود را بار ها و بارها  باز و بسته کنید.

در فصول سال به علت مشغله کاری در هنگام خروج و یا در هنگام حضور افراد ، افراد فراموش می کنند پرده ها را متناسب با نیاز باز یا بسته کنند که این امر موجب انتقال گرما و سرما در فصول سرد و گرم سال به داخل ساختمان و برعکس می گردد. از موارد دیگر می توان به دست گیره هایی که برای کنترل پرده سنتی  به سمت چپ و راست و بالا و پایین در نظر گرفته شده اشاره کرد، پیچ خوردگی، بریدگی و … علاوه بر این ایجاد ظاهری نامطلوب در دکوراسیون داخلی ساختمان اشاره کرد و موارد دیگر از این قبیل که تمامی این نواقص توجیحی موجه با استفاده از پرده های برقی هوشمند به جای پرده های سنتی می باشد.

کارایی پرده هوشمند

پرده های برقی هوشمند متناسب با نیاز افراد طراحی گردیده و علاوه بر زیبایی عدم ایجاد مشکلات پرده های عادی نیز لحاظ گردیده و همچنین با ادغام در سیستم مدیریت هوشمند ساختمان کارایی فراتر از یک پرده در خانه هوشمند شما خواهند داشت.

یک پرده برقی هوشمند به مانند یک عضو زنده در سیستم هوشمند ساختمان عمل می کند. کنترل پرده برقی هوشمند می تواند با اطلاعاتی که از طریق شرایط آب و هوایی دریافت می کند در ساعت روز خود در شرایطی متناسب با درجه دما تابش نور طبیعی و میزان نور مورد نیاز در زمان ها متفاوت از شبانه روز تطبیق دهد، همچنین یک پرده برقی هوشمند را میتوان به نحویی تنظیم کرد تا پس از مدتی از زندگی کردن افراد ساکن، یک الگو از کارهای تکراری برداشته و بجای اینجا مادام افراد ساکن اقدام به آن اعمال کنند خود پرده برقی هوشمند بصورت خودکار اقدام نماید.

عنوان مثال : هر روز صبح ساعت ۷ صبح باز گردید و در هنگام خروج افراد با فشردن دکمه خروج از طریق موبایل یا کلید هوشمند جمع گردد و در عصر با ورود افراد پرده دوباره با فشردن یک دکمه پرده جمع گردد و در هنگام خواب پرده با خاموش شدن چراغهای روشنایی بسته شود در یک پرده برقی هوشمند شما تنها با فشردن یک دکمه از داخل یا از مسافت دورتر از خانه، به راحتی و بدون هیچ مشکل از مشکلاتی که در قسمت پرده های سنتی یا عادی اشاره شد، پرده را باز و بسته می کنید. در پرده برقی هوشمند دیگر نه خبری از نخ و سیم و دستگیره ای است و نه نیازی به استفاده از نیروی دست و پارگی،پیچ خوردگی و ….

مزایای پرده برقی هوشمند

مزایای یک پرده برقی فراتر از موارد بالا هستند به عنوان مثال:

  • نصب آسان در محل مورد نظر.
  • این پرده برقی هوشند توانایی جابجایی پرده تا ۱۰۰ کیلو گرم را دارد (بسته به نوع وزن پرده میتوان از موتور های پرقدرت تر استفاده کرد)
  • موتور پرده برقی هوشمند برای ریل های تا ۱۲ متر به راحتی قابل استفاده می باشند
  • امکان شکل دهی ریل (منحنی) برای پرده هایی که بنا به موقعیت لازمه استفاده از ریل منحنی دارند (تا شعاع ۲۵ سانتی متر)
  • دارای سنسور تشخیص خرابی در صورت گیر کردن پرده از ادامه مسیر متوقف شده تا پرده پاره نشود
  • امکان نصب سنسور نور برای تنظیم نور محیط توسط جابجایی اتوماتیک پرده
  • تابش بیشتر نور خورشید در فصل سرد و نهایتا مصرف کمتر سیستم گرمایشی.
  • تابش کمتر نور خورشید در فصل گرم و نهایتا مصرف کمتر سیستم سرمایشی.
  • تنظیم باز و بسته بودن پرده در هر یک از سناریو ها.
  • در صورت قطع برق امکان حرکت پرده (باز و بسته شدن); به صورت دستی میسر است با کنار زدن مقداری از پرده توسط نیروی دست شاهد حرکت پرده خواهید بود
  • کنترل موتور پرده برقی به صورت تک کانال، ۵ کانال و ۱۶ کانال موجود هستند; که هر کانال میتواند برای یک موتور پرده استفاده شود.

اما شاید نیاز باشد یک پرده برقی هوشمند از نظر فنی نیز بررسی گردد کلیه مدل های پرده برقی هوشمند از سه قسمت تشکیل گردیده اند.

  • موتور پرده
  • ریل و متعلقات پرده
  • پرده

ریل و موتور پرده برقی هوشمند

در نظر داشته باشیم که موتور و ریل پرده برقی هوشمند همزمان با انتخاب نوع پرده مشخص می شود. به طور مثال پرده بالارو ، کنار رو، رومن و ….. و همچنین قدرت موتور پرده برقی به وزن پرده بستگی دارد. به همین دلیل معمولا زمان ساخت پروژه و اجرای سیستم هوشمند صرفا سیم برق برای تغذیه موتور برقی از تابلوهای هوشمند تا کنار پنجره کشیده می شود و خرید و نصب موتور برقی زمان بهره برداری از واحد توسط ساکنین انجام می شود.

کنترل پرده

 

موتور پرده برقی هوشمند

موتور پرده برقی هوشمند یکی از اجزای مهم سیستم کنترل پرده برقی هوشمند می باشد. موتور های پرده برقی هوشمند با اتصال به سیستم مدیریت ساختمان از چندین طریق کنترل می شوند.

انواع موتور پرده برقی هوشمند

موتورهای پرده برقی در دو نوع گیربکسی و سیمی می باشد.

  • موتور سیمی:

در این نوع پرده برقی به جای استفاده از نخ های پرده عادی از سیم استفاده می شود. یک موتور; سیم را می کشد تا پرده باز و بسته بشود. این نوع پرده برقی نسبتا قیمت ارزان دارند.

  • موتور گیربکسی:

این نوع به صورت مستقیم به خود ریل متصل می شود و پرده را; باز و بسته می کند. به دلیل آن که; موتور به صورت مستقیم به ریل متصل می شود صدای کمتری تولید می کند. در این نوع موتور پرده برقی; از سنسور استفاده می شود یعنی به این صورت که; ابتدا و انتهای ریل را به درستی تشخیص می دهد و در پایان ابتدا و انتها متوقف می شود.

ریل و متعلقات کنترل پرده

باتوجه به انواع موتورها; ریل ها نیز دارای انواع مختلفی می باشد. موتورهایی که در کنار دیوار متصل می شود می توانند; دارای انواع ریل های رایج باشند; ولی بهترین مدل برای این موتورها اصطلاحا ریل گریبر می باشد. موتورهایی که روی ریل نصب می شوند; دارای ریل های مخصوصی هستند که شیارهایی مشخص جهت حرکت تسمه داخل آنها ایجاد شده است.

 

برند های هوشمند سازی

محصولات خانه هوشمند ما سازگار با پروتکل های جهانی و بسیار مقرون به صرفه که علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی، زیبایی و راحتی و همچنین زندگی در محیط بسیار امن را برای شما فراهم می کنند.محصولات خانه هوشمند ارائه شده توسط شرکت ما هر گونه ساختمان اعم از ساخته شده با بستر برق سنتی و یا ساختمان های در حال ساخت را پوشش می دهند. این محصولات در دو دسته باسیم و بی سیم توسط شرکت ما ارائه میگردند .


مشاوره رایگان تلفنی